• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Jucătorii lui Dinamo fac tot posibilul să-l convingă pe Cosmin Contra să rămână la echipă. Steliano Filip este convins că, dacă echipa va câștiga campionatul, tehnicianul nu va pleca de la formația din șoseaua Ștefan cel Mare.

"Noi vrem să demonstrăm pe teren, vrem să-l facem să rămână. Dacă luăm titlul, eu cred că o să rămână. Dacă vom câştiga cu Craiova, vom pune probleme celor din faţa noastră", a declarat Filip, vineri, într-o conferinţă de presă.

Totuşi, fundașul este realist și susține că va fi destul de greu ca Dinamo să ia campionatul.

"E clar, suntem acolo. Dar noi nu ne gândim la titlu, ci la fiecare meci în parte. Până la titlu mai e mult", susține Filip.

Meciul de sâmbătă, cu CS U Craiova, este unul dificil, dar Dinamo vrea să-şi ia revanşa după ce a fost eliminată din Cupa României de olteni.

"Pentru cei de la Craiova e un derby, nu contează forma în care se află. Îşi vor da viaţa cu noi. Ne aşteaptă un meci greu, întâlnim o echipă bună, dar avem de luat o revanşă pentru că am suferit mult după ce ne-au scos din Cupă. Acum suntem pe un drum bun. Fanii Craiovei sunt mai răi, dar mie îmi face plăcere să joc pe stadioane pline", a afirmat el.

Fundaşul francez Claude Dielna, prezent și el la conferința de presă, a declarat că s-a adaptat la Dinamo, dar nu ştie dacă va rămâne și din vară în România sau se va întoarce la formaţia de la care a fost împrumutat, Sheffield Wednesday.

"M-am adaptat foarte bine, cu toţii m-au ajutat şi fotbalul din România este de un nivel bun pentru mine; am o părere bună despre fotbalul românesc. Ştiu câteva cuvinte, cele uzuale: Ce faci? Bine", a opiniat sportivul din Hexagon.

"Este altă poveste", a spus Dielna, întrebat de contract, pentru ca apoi să adauge: "Acum sunt concentrat pentru meciul de sâmbătă, să fac lucruri bune cu echipa, şi vom vedea la finalul sezonului. În privinţa şanselor la titlu, din punctul meu de vedere noi abordăm lucrurile de la meci la meci. Vom putea vorbi după Craiova, după derby-ul cu Steaua. Atunci putem vorbi".

Partida dintre CS U Craiova și Dinamo se va disputa sâmbătă, 22 aprilie, de la ora 20:30, și va fi transmisă în direct pe Digi Sport 1. Meciul va putea fi urmărit în format live text și video pe digisport.ro și m.digisport.ro.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT