• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Wozniacki, miercuri, 14:30, ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Dinamoviștii speră până în ultimul minut la titlu. Dinamo se luptă pentru campionat cu FCSB și Viitorul. Adam Nemec a declarat că are încredere în şansele la titlu ale echipei sale deoarece "câteodată mai au loc şi miracole".

"Din păcate nu depindem doar de jocul nostru în acest ultimă etapă. Însă noi nu avem nimic de pierdut. Celelalte două echipe pot pierde însă titlul sau locul doi. Noi sperăm ca adversarele să se încurce şi noi să câştigăm meciul cu Astra. Câteodată mai au loc şi miracole.

Până în ultima etapă a sezonului regulat nu eram siguri de calificarea în play-off, iar acum suntem pe locul 3, implicaţi în lupta pentru câştigarea titlului. Aşa că ar fi un miracol să câştigăm titlul. Nu va fi un meci uşor pentru noi, dar mai sunt doar două zile din acest sezon şi trebuie să ne concentrăm pentru a câştiga", a spus atacantul slovac.

Prezent la conferinţa de presă, mijlocaşul dinamovist Sergiu Hanca nu a fost de acord cu afirmaţia colegului său, spunând că titlul nu ar fi un miracol, ci rezultatul muncii echipei.

"Nu ar fi un miracol să câştigăm titlul, ar fi rezultatul muncii depuse de-a lungul sezonului. A fost un an foarte greu, dar în acelaşi timp şi foarte frumos. Am ajuns la finalul campionatului şi luptăm pentru titlu, dar noi ne gândim doar la meciul nostru cu Astra.

Nu ne interesează ce fac celelalte echipe, orice se poate întâmpla în fotbal. Dacă noi ne-am califica în preliminariile Champions League ar fi o performanţă foarte mare pentru că de mult timp Dinamo nu a mai fost acolo", a spus mijlocaşul.

Dinamo - Astra, din etapa a 10-a a play-off-ului (ultima), se va disputa sâmbătă, 13 mai, de la ora 20:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 4, precum și pe digisport.ro și m.digisport.ro, EXCLUSIV pentru abonații rețelei de internet ai RCS-RDS. Meciul va putea fi urmărit în format live text și video pe digisport.ro și m.digisport.ro.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT