• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Filipe Teixeira este dorit insistent de Dinamo, iar roș-albii îl așteaptă cu brațele deschise pe mijlocașul de 36 de ani, aflat însă și pe lista celor de la FCSB.

"Teixeira este un jucător senzațional! El a demonstrat asta în ultimii ani în România, la Petrolul, la Astra. Eu cred că ne-ar fi de mare ajutor, având în vedere că avem o echipă foarte tânără, cu mulți jucători tineri. Ne dorim să vină", a spus portarul Laurențiu Brănescu, care a vândut bilete fanilor pentru finala Cupei Ligii.

Meciul dintre Dinamo și ACS Poli este transmis ÎN DIRECT de Digi Sport 1, sâmbătă, ora 20:00. Fazele video sunt ÎN TIMP REAL pe digisport.ro și m.digisport.ro.

"Normal că mi-l doresc pe Teixeira. Ca antrenor, îţi doreşti cei mai buni jucători, iar el e un fotbalist fantastic. L-am antrenat la Petrolul şi ştiu ce poate şi cât de profesionist este. E firesc să îl vreau", a punctat Cosmin Contra, într-o intervenție telefonică la Fotbal Club.

"Guriță" îl cunoaște foarte bine pe Teixeira. Cei doi au lucrat împreună la Petrolul. În cele 20 de meciuri în care l-a avut antrenor pe Contra, lusitanul a marcat patru goluri și a oferit șase pase decisive.

Teixeira nu s-a grăbit să dea un răspuns, mai ales că ambele oferte îl tentează, atât de la Dinamo, cât și de la FCSB. Becali e gata să-i ofere nu mai puțin de 100.000 de euro la semnătură!

200.000 de euro este cota lui Teixeira, conform transfermarkt.de