• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Dinamo va fi echipa oaspete la derby-ul cu FCSB, care se va juca mâine, duminică, 24 septembrie, de la ora 20:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1, în cadrul etapei a 12-a din Liga 1. În consecință, roș-albii, care au primit 8.600 de tichete, au apelat la tot arsenalul pentru a-și convinge fanii să vină la stadion.

Până sâmbătă, dinamoviștii au vândut 5.000 de bilete, dar roș-albii sunt optimiști că la ora de start a mareului meci peluza ”Cătălin Hîldan” va fi plină.

Unul dintre simpatizanții trupei lui Vasile Miriuță a venit la casa de bilete însoțit și un frumos patruped, echipat corespunzător cu un fular roș-alb la gât. Câinele nu a stat mult pe gânduri și s-a suit pe pervaz dornic de a-și achiziționa un tichet la meci. Sigur, gluma stăpânului a fost gustată de toată lumea prezentă la casele de tichete de la Stadionul Dinamo. Acolo se afla și Ionel Dănciulescu, directorul sportiv al ”câinilor”, cel care a și vândut bilete la precedentele derby-uri.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT

Dănciulescu a fost impresionat de exemplarul canin și nu a ratat ocazia de a-și face o fotografie cu el. 

FCSB - Dinamo e meciul care împarte România în două, iar în acest weekend Liga 1 se pregătește de ”Eternul Derby”. Pentru partida de pe Arena Națională s-au vândut în total 20.000 de bilete.

Programul caselor de bilete este următorul:

SÂMBĂTĂ - 11:00 - 19:00
DUMINICA - începând cu ora 10:00

Tichetele sunt disponibile la urmatoarele categorii:

PELUZA 2 - INEL 1 - 15 LEI
TRIBUNA - INEL 2 - 30 LEI
TRIBUNA 2 - INEL 1 PERIFERIC - 35 LEI
TRIBUNA 2 - INEL 1 CENTRAL - 60 LEI
VIP 1 - 100 LEI

FCSB - Dinamo, programat duminică, 24 septembrie, de la ora 20:30, pe Arena Națională, în etapa a 12-a a Ligi 1, va fi transmis ÎN DIRECT la Digi Sport 1, precum și pe digisport.ro și m.digisport.ro, EXCLUSIV pentru abonații rețelei de internet ai RCS-RDS.

Fazele VIDEO cele mai importante vor fi redate în timp real pe digisport.ro și pe m.digisport.ro, într-un format LIVE VIDEO&TEXT.

În altă ordine de idei, marele derby a fost prefațat de un ”mini-derby”, cel al juniorilor. Pe stadionul din ”Ștefan cel Mare” s-a disputat sâmbătă dimineață meciul dintre Dinamo U19 și Steaua U19, încheiat nedecis, scor 1-1.