• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

CFR Cluj și FCSB conduc ierarhia în Liga 1 și par echipele cu cele mai mari șanse de a continua lupta pentru cununa cu lauri și în play-off. Dan Petrescu, fostul jucător de legendă al Stelei, crede că Nicolae Dică va sta mult pe banca tehnică a roș-albaștrilor, dar speră ca la finalul sezonului titlul să ajungă în Gruia.

Dan Petrescu nu consideră că sunt probleme la FCSB, după cele două eșecuri la rând, ba chiar spune că vicecampioana Ligii 1 are șanse în continuare de a avea un parcurs cât mai lung în Europa.

Echipa e pe primul loc în Europa League, e pe doi în campionat, nu cred că postul lui Dică este în pericol. Rezultatele lui sunt foarte bune și sigur va ajunge departe. Sunt convins că Dică va sta mult timp la Steaua, dar sper ca anul ăsta să nu câștige campionatul”, a spus ”Bursucul”.

Legat de propria-i declarație, când a spus că FCSB are șanse de a juca inclusiv finala Europa League, Dan Petrescu și-a menținut discursul.

”Eu n-am zis că sunt în cursa pentru câștigarea Europa League, am spus doar că, de ce nu?, pot ajunge în finală! Și cred în continuare că pot ajunge. Meciul de la Plzen a fost deschis, fără presiune. Plzen putea câștiga foarte lejer, dar la fel de bine putea să și piardă. Steaua n-a jucat la rezultat”, a mai spus Dan Petrescu.