• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

VIDEO Sepsi - CFR Cluj 0-2. La finalul partidei de la Brașov, Dan Petrescu, a vorbit și despre problemele de arbitraj. CFR a marcat un gol în poarta lui Fejer și prin Deac, dar reușita a fost anulată pe motiv de ofsaid. La faza respectivă, Păun se afla pe traiectoria balonului, dar atacantul a făcut semn că nu vrea să joace mingea.

Tehnicianul grupării din Gruia nu mai vrea să audă că toată lumea spune că CFR este ajutată de arbitri, în acest start de campionat. În plus, Petrescu n-a ratat ocazia de a-i da peste nas lui MM Stoica, cel care s-a plâns pe rețelele de socializare de tratementul părtinitor de care au parte ardelenii din partea ”cavalerilor fluierului”.

”Când face Steaua egal cu Astra, e vina noastră. Când Dinamo pierde la Iaşi, e vina noastră. Spuneţi-mi unde greşim noi. Toată lumea ne atacă, dar suntem în România.

Într-o ţară civilizată nu se întâmplă aşa ceva. Eu mă concentrez doar pe CFR, ce vină avem noi că ei nu sunt în stare să câştige meciuri? Am văzut că se comentează şi pe Facebook-uri. Mi se pare jenant, toată lumea vorbeşte de noi că nu ştiu ce facem", a spus Petrescu, la flash-interviul acordat la ”Digi Sport Special”.

”Nistor a demonstrat că merită să rămână titular!”

Referitor la meci, ”Bursucul” a recunoscut că elevii săi n-au avut un start de meci conform așteptărilor.

"Nu am început prea bine meciul, au fost ceva schimbări în echipe. Normal că nu a fost uşor la început, mai ales că echipa gazdă a fost foarte agresivă şi bine organizată. Dar am reuşit să controlăm meciul, am marcat două goluri, dintre care unul anulat.

Mă bucur că am reuşit să marcăm iar la faze fixe, se vede că lucrăm la antrenamente. Felicit toată echipa, e excelent să învingem fără să primim gol”, a mai spus Petrescu, la Digi Sport.

Întrebat despre titularizarea în premieră a lui Nistor, fostul mare internaţional a explicat: "Nistor a fost foarte bun, bravo lui! A ştiut ce vrea, a alergat, a pasat, s-a zbătut. A demonstrat că merită să rămână titular.”