• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

VIDEO FCSB - FC Botoșani 2-0. Partida de pe ”Arena Națională” putea fi marcată și de eliminarea lui Denis Alibec. Căpitanul roș-albaștrilor a încasat un galben în minutul 43 și a riscat să mai primească unul în prelungirile primei părți, ambele faze după dueluri aprige la minge cu Andrei Burcă.

Fundașul central, care a primit și el un cartonaș galben, după acea fază din minutul 43, a terminat partida pe teren, dar după meci, la flash-interviul acordat pentru ”Digi Sport Special”, a prezentat urmările duelurilor cu Alibec. Astfel, pe glezna dreaptă a jucătorului moldovenilor se puteau distinge urme de sânge.

”Sunt foarte dezamăgit! Am venit să jucăm fotbal, să scoatem un rezultat bun. Într-adevăr, ei formează o echipă bună, cu jucători de valoare, dar eu zic că puteam face mai mult.

Nu vreau să vorbesc prea mult de arbitraj, dar Alibec a pus talpa direct pe gleznă. Uitați sânge, uitați tot, dar domnul Colțescu a spus că n-am nimic, că așa a fost duelul. Asta este, s-a terminat meciul, trebuie să ne ambiționăm și să jucăm mai bine pe viitor”, a spus Burcă.

Fundașul oaspeților crede cu tărie că Alibec trebuia eliminat.

”Mi s-a părut just ca Alibec să primească al doilea galben, dar dacă domnul arbitru nu a considerat așa, acum nu mai contează. Nu avem ce face, trebuie să mergem înainte”, a completat Burcă.

VIDEO cu faza în care botoșănenii au cerut eliminarea lui Alibec