• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Cristi Bud este unul dintre cei şase jucători care nu au făcut deplasarea la Ovidiu. Golgheterul echipei din Gruia a făcut însă o declaraţie neaşteptată: Viitorul va lua campionatul!

"Sunt un pic accidentat. Se ştie faptul că se termină contractul şi nu am vrut să risc. Nu am avut nicio discuţie de prelungire. Ultima a avut loc anul trecut. Atunci eram în formă, aşa e în România.

Nu pot spune că am avut o relaţie bună cu domnul Miriuţă. Am avut ghinion şi am fost dat la o parte. Se poate spune că eram apt de joc. Dacă era meci decisiv pentru CFR, eram acolo probabil şi jucam.

Toţi colegii mei sunt profesionişti şi vor juca pe bune. Nu se pune problema. Cred că Viitorul ia titlul. Sunt mult mai motivaţi. Joacă cu titlul pe masă", a spus Bud, în cadrul emisiunii Digi Sport Special.

CFR Cluj este una dintre echipele care arbitrează acest final de campionat. Feroviarii au făcut deplasarea joi, cu avionul, la Ovidiu, cu două zile înainte, dar din lotul grupării din Gruia lipsesc 6 jucători de bază pentru "finala" cu Viitorul.

Astfel, Bud, Camora, Gomelt, Mincă, Juan Carlos şi Tiago Lopes, ultimul suspendat, nu vor fi prezenţi la cel mai important meci al campionatului, care îi poate aduce lui Gică Hagi titlul de campion.