• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

VIDEO Astra - Juventus 2-0. Daniel Oprița, antrenorul aflat în litigiu cu Juventus, a venit însoțit de secunzii săi la meciul bucureștenilor de pe terenul Astrei, dar președintele Gheorghe Chivorchian și stewarzii i-au îndepărtat din zona vestiarelor stadionului de la Giurgiu.

Fostul atacant de la Steaua și de la Dinamo a ajuns, în prima fază, la vestiare, însă apoi a intervenit Chivorchian. Stewarzii le-au explicat tehnicienilor că nu le pot permite accesul fără ecusoane. Oamenii de ordineu au putut fi convinși nici măcar de unul dintre colaboratorii lui Oprița, care a încercat să le ofere buletinul în schimbul dreptului de a intra în zona oficială.

Cei trei au dat mâna cu Marin Barbu, cel care a condus antrenamentele și asigură interimatul după demiterea lor, inclusiv la acest meci, semn că nu își poartă pică unii altora.

În cele din urmă, Oprița și cei doi secunzi ai săi s-au așezat la tribuna a doua a stadionului Marin Anastasovici, din Giurgiu, de unde au urmărit meciul Astra - Juventus, din deschiderea etapei a 8-a din Liga 1, început la ora 18:30 și transmis ÎN DIRECT pe Digi Sport 1 și LIVE VIDEO&TEXT pe www.digisport.ro și m.digisport.ro.

Conflictul dintre Daniel Oprița, staff-ul său și conducerea de la Juventus a pornit după înfrângerea cu FCSB (1-2 VIDEO), de sâmbăta trecută și a escaladat rapid.

Clubul a vrut să rupă înțelegerea fără a-i plăti tehnicianului sumele compensatorii trecute în contract, însă acesta nu a acceptat și s-a prezentat la antrenamentul de luni, chiar și după ce oficialii i-au comunicat că s-au despărțit. Jandarmii și paznicii l-au oprit la intrarea în stadion, iar Oprița a făcut o serie de dezvăluiri. A povestit și un episod petrecut la pauza ultimului meci al său la Juventus, când patronul echipei a intrat în vestiar și a început să îi înjure pe el și pe jucători.

VIDEO