• Liga 1: CFR - FCSB (joi, 21:00, Digi Sport 1) şi FCSB - Dinamo (duminică, 20:30, Digi Sport 1)
  • La Liga, Etapa a 6-a: Alaves - Real Madrid (sâmbătă, 17:15, Digi Sport 1) şi Girona - Barcelona (sâmbătă, 21:45, Digi Sport 2) 

VIDEO FC Botoșani - Concordia 1-1 . Elevii lui Dan Alexa au început foarte bine partida din Moldova și au fost aproape de deschiderea scorului chiar din minutul 3.

Feussi, care s-a trezit titular cu doar câteva minute înainte de start, din cauza faptului că Dan Popescu s-a accidentat la încălzire, a vrut să profite de ocazie și i-a dat o pasă foarte bună pe dreapta lui Grădinaru.
Ex-stelistul a preluat, a înaintat, după care a centrat foarte bine în fața porții, acolo unde se afla Serediuc. Acesta din urmă a lovit bine balonul, numai că Alberto Cobrea (26 de ani), cu un reflex absolut senzațional, a deviat în corner.

După această fază, lui Serediuc nu i-a venit să creadă cum mingea n-a intrat în plasă, fiind uluit de mâna salvatoare a lui Cobrea.

VIDEO cu ratarea lui Serediuc și parada lui Cobrea

Răzvan Grădinaru, unul dintre cei mai buni jucători ai oaspeților, a centrat perfect și pentru golul marcat de Munteanu.