• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Dinamo - CSM Iaşi (sâmbătă, ora 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

VIDEO FC Botoșani - Concordia 1-1 . Elevii lui Dan Alexa au început foarte bine partida din Moldova și au fost aproape de deschiderea scorului chiar din minutul 3.

Feussi, care s-a trezit titular cu doar câteva minute înainte de start, din cauza faptului că Dan Popescu s-a accidentat la încălzire, a vrut să profite de ocazie și i-a dat o pasă foarte bună pe dreapta lui Grădinaru.
Ex-stelistul a preluat, a înaintat, după care a centrat foarte bine în fața porții, acolo unde se afla Serediuc. Acesta din urmă a lovit bine balonul, numai că Alberto Cobrea (26 de ani), cu un reflex absolut senzațional, a deviat în corner.

După această fază, lui Serediuc nu i-a venit să creadă cum mingea n-a intrat în plasă, fiind uluit de mâna salvatoare a lui Cobrea.

VIDEO cu ratarea lui Serediuc și parada lui Cobrea

Răzvan Grădinaru, unul dintre cei mai buni jucători ai oaspeților, a centrat perfect și pentru golul marcat de Munteanu.