• Tenis WTA, finala de la Cincinnati: Simona Halep - Garbine Muguruza, azi, de la ora 21:00, în direct pe Digi Sport 2
  • Fotbal, La Liga, prima etapă, azi: Barcelona - Betis, 21:15, Digi Sport 3, Deportivo - Real Madrid, 23:15, Digi Sport 2

VIDEO FC Voluntari - ACS Poli Timişoara 2-1. La o lună după ce a preluat echipa, Claudiu Niculescu a scos Voluntariul din zona retrogradării. Chiar dacă e aproape de a-şi îndeplini obiectivul după 2-1 cu ACS Poli, antrenorul ilfovenilor nu ştie dacă va continua şi din vară.

"Viaţa antrenorului e scurtă, are bagajele la uşă. Din fericire, nu le am la uşă, stau aici, peste gard, şi sunt aşezate frumos, în dulap", a glumit antrenorul Voluntariului, Claudiu Niculescu.

"Am avut o primă, a fost un meci foarte important, ne-am liniştit din punct de vedere al retrogradării şi asta contează cel mai mult", a spus Dragoş Balauru, completat de coechipierul Ionuţ Balaur: "Aşteptăm prima, e normal, ni s-a promis şi acum o aşteptăm".

ACS Poli a suferit primul eşec în play-out după cinci etape, însă nu riscă să cadă nici pe locul de baraj.

"Noi tragem de noi, datorii peste datorii, depunctări peste depunctări, meciuri peste meciuri", s-a plâns antrenorul bănăţenilor, Ionuţ Popa.

"Mai avem mult de lucrat pentru a ne atinge obiectivul, de a ne salva de la retrogradare. Suntem obişnuiţi cu presiunea, am plecat de la minus 14 puncte, aia a fost cea mai mare presiune", a declarat şi Andrei Artean.

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT