• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Fără victorie în primele opt etape ale Ligii 1, Concordia Chiajna este penultima în clasament. Antrenorul ilfovenilor, Vasile Miriuţă, nu acceptă jumătăţi de măsură în încercarea de a-şi readuce echipa pe linia de plutire şi continuă "curăţenia" la nivelul lotului.

Astfel, nu mai puţin de cinci jucători nu mai intră în planurile tehnicianului şi se vor despărţi de Concordia în zilele următoare. Aceştia sunt austriacul Toni Tipuric, croatul Josip Zeba, camerunezul Patrice Feussi, Valentin Munteanu şi Virgil Drăghia.

Dacă despre Munteanu se ştia încă de acum o lună că nu se numără printre preferaţii lui Miriuţă, iar Drăghia a nu a jucat deloc, suprinde în schimb decizia de a renunţa la cei trei stranieri. Mai ales la Tipuric, integralist până acum în campionat. La rândul lor, Zeba şi Feussi au împreună 9 prezenţe în acest sezon al Ligii 1

La începutul lunii august, Chiajna le-a reziliat contractele lui Alin Buleică și Raul Costin. De asemenea, Alessandro Caparco, Cristian Ciobanu și Daniel Rogoveanu au fost trimişi la echipa a doua.

În etapa următoare din Liga 1, Concordia va juca în deplasare, împotriva lui Gaz Metan Mediaş. Chiajna este una dintre cele două două echipe fără victorie în acest sezon. Cealaltă e nou-promovata Juventus Bucureşti.