• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Dinamo - CSM Iaşi (sâmbătă, ora 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Penultima în clasamentul Ligii 1 după şase etape, fără victorie şi cu 7 goluri primite, Concordia Chiajna s-a întărit cu un fundaş care a mai evoluat în România.

Ilfovenii s-au înţeles cu francezul Manasse Enza-Yamissi (27 de ani), care a jucat la Petrolul între 2012 şi 2014, perioadă în care a cucerit o Cupă a României.

Transferul a fost realizat prin intermediul lui managerului Traian Gherghişan, iar jucătorul a semnat o înţelegere până la finalul acestui sezon, cu opţiune de prelungire.

manasse

Venit în Liga 1 în urmă cu cinci ani, de la Amiens, Manasse a jucat 38 de partide în campionatul României, fără a reuşi vreun gol. De asemenea, a apucat să evolueze de trei ori pentru prahoveni în Europa League.

După ce s-a despărţit de ploieşteni, noul jucător al Concordiei a evoluat în Portugalia, la Gil Vicente, şi în ţara natală, la Orleans.

Următorul meci al Chiajnei este programat luni, de la ora 18:30, împotriva fostului lider, FC Botoşani. Partida va fi ÎN DIRECT pe Digi Sport 1 şi în format LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro şi m.digisport.ro.