• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

VIDEO Chiajna - CFR 0-1. CFR a câștigat dintr-un penalty duelul cu Chiajna, scor 1-0, iar ilfovenii l-au ironizat pe Dan Petrescu, cerând un arbitraj corect după partida de duminică seara.

"Ce trebuie să facem ca să fim tratați corect? Nu cerem decât să fim "albitrați" corect. Dacă le spun "albitri" poate o să fim și noi avantajați. Și sincer, chiar îmi place cum sună. Glumesc acum, dar "albitri" a spus Dan Petrescu", a afirmat Cristian Tănase, conducătorul Concordiei, pentru Gazetă.

"Mă refer la penalty-ul din meciul cu CFR, nu am nimic cu ei, dar noi nu am primit penalty-uri foarte clare, henț, fault în careu și așa mai departe.

În zece etape avem trei goluri anulate și trei penalty-uri neacordate, deci șase faze în zece meciuri. E mai mult de jumătate, deja se depășește o limită a bunului simț", a fost mesajul lui Tănase.

CFR a luat cele trei puncte la Chiajna după golul marcat de Deac, din penalty, în minutul 71. Lovitura de pedeapsă a fost acordată după un duel în careu între Omrani și Marc.

VIDEO PENALTY-UL ACORDAT PENTRU CFR LA CHIAJNA