• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Dinamo - CSM Iaşi (sâmbătă, ora 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Concordia Chiajna - FC Viitorul 1-2. Învinsă pentru a şasea oară în opt etape, formația ilfoveană a acuzat şi arbitrajul - Andrei Chivulete a dictat henţ la preluarea lui Fota, înainte ca acesta să-l învingă pe Râmniceanu.

Nicușor Fota spune că arbitrul a fluierat eronat la faza golului anulat. ”Nu a fost henț, l-a atins pe el în mână prima dată, la mine nu a fost”, a spus la final Nicușor Fota. De aceeași părere ca și colegul său a fost Răzvan Grădinaru. Fotbalistul Concordiei Chiajna a semnalat faptul că într-o partidă a celor de la FCSB, arbitrul nu ar fi acordat henț. ”Suntem o echipă mică dar gândiți-vă dacă juca Steaua acum. Niciodată nu se dădea henț sau anula golul”, a ”taxat” și Răzvan Grădinaru. Declarațiile fotbaliștilor de la Concordia Chiajna au fost confirmate de ce a văzut de pe margine și tehnicianul formației. ”Nici vorba de henț, henț a fost la Boli, când a dat Pena cu capul, dar s-a speriat domnul Chivulete în minutul 90”, a completat Vasile Miriuță. Andrei Chivulete s-a aflat la a treia delegare din acest sezon.

Campioana a obținut primul succes după opt meciuri oficiale, dar victoria de la Chiajna va sta sub semnul golului anulat gazdelor la penultima fază a meciului. În minutul 90+3 al partidei, fotbaliștii lui Vasile Miriuță au introdus balonul în plasă, pentru a doua oară, dar reușita lui Nicușor Fota n-a fost validată de către arbitrul Andrei Chivulete. Faza a plecat de la Grădinaru, care a luat o cursă pe cont propriu pe dreapta, a centrat în careu, Cristescu n-a putut relua, mingea a ajuns la Fota, acesta a preluat după care a șutat cu stângul în plasă.

Chivulete a dictat imediat henț la Fota, spre disperarea jucătorilor gazdă, care au susținut că golul a fost valabil. Cei de la Concordia au reclamat și un penalty neacordat în minutul 89 la o fază la care mingea l-a lovit pe Boli în cot, în propriul careu.

Faza cu mingea care-l lovește în cot pe Boli 

Faza cu golul anulat celor de la Concordia