• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Oficialii celor de la CSM Poli Iași sunt puși pe fapte mari în acest sezon. Moldovenii au mai legitimat vineri, 1 septembrie, un atacant care a trecut și prin curtea celor de la Sporting Lisabona, fosta adversară a FCSB din play-off-ul UEFA Champions League.

Este vorba despre Salim Cisse atacant de 24 de ani din Guineea. Cisse, selecţionat de patru ori în naţionala statului Guineea, a evoluat ultima dată la echipa de ligă secundă portugheză Olhanense, pentru care a marcat 7 goluri în 35 de meciuri. În trecut, atacantul african a trecut şi pe la Sporting Lisabona, de unde a fost împrumutat la echipele Setubal, Academica Coimbra şi Arouca.

Încercăm să întărim lotul în această perioadă. În amicalul de sâmbătă, cu Speranţa Nisporeni, antrenorul Flavius Stoican va testa mai mulţi jucători. Atacantul Cisse a sosit în Copou, iar antrenorul îl va vedea la lucru în meciul de sâmbătă cu bine de vizita medicală, îl vom legitima. Ultimul cuvânt îl va avea Flavius. Tot sâmbătă va juca şi stoperul Calu. Mai suntem în discuţii cu un stoper din Camerun, dar şi cu fundaşul central Ciobanu, de la Pandurii Târgu Jiu”, a declarat preşedintele executiv al ieşenilor, Adrian Ambrosie.