• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Aflată în insolvență, CFR Cluj a reușit performanța să prindă play-off-ul, însă a încheiat sezonul doar pe locul 4, la 11 puncte de Viitorul și FCSB.

În sezonul viitor, ardelenii sunt însă gata să se bată cu adevărat la titlu, mizând și pe faptul că vor ieși din insolvență. ÎN DIRECT la Digi Sport Matinal, Vasile Miriuță a vorbit despre strategia grupării din Gruia.

"Am fost în insolvență, am jucat fără prime, n-am ieșit când am fost aproape să ne batem la titlu. Ne dorim să ieșim din insolvență. Vor pleca 7-8 jucători. Împreună cu noul patron facem o echipă mare și ne batem la campionat. Nu se pune problema vreodată să merg la Steaua, eu am contract cu CFR. Am auzit că Șumudică se duce la CFR, la Craiova, la Steaua...speculații vor fi tot timpul.

Pleacă sigur Lopes, Bud, Juan Carlos și încă 3-4 jucători care sunt sub contract. Echipa se va construi în jurul lui Deac și Camora, vom face o echipă puternică. În proporție de 80-90%, vom lua jucători de afară, e foarte greu să aduci un jucător precum Budescu. Am și vorbit despre unii jucători. Așteptăm acum să ieșim din insolvență", a spus antrenorul celor de la CFR.

Vasile Miriuță consideră că Viitorul a meritat să câștige campionatul, dar regretă că nu a încurcat echipa lui Hagi. "Viitorul a meritat titlul, a dominat de la un capăt la altul. Noi am jucat foarte bine ultimul meci, puteam să câștigăm, dacă marcam din ocaziile pe care le-am avut. Eu sunt mulțumit per total de echipă. Am vrut să batem în fiecare meci".

CFR Cluj a câștigat de trei ori campionatul României, ultima oară în sezonul 2011-2012.