• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

VIDEO FCSB - FC Botoșani 2-0. Constantin Budescu (28 de ani) a marcat un gol superb pe ”Arena Națională”, din lovitură liberă, dar reușita sa n-a izbutit să-i descătușeze pe roș-albaștri. Nici după golul lui Tănase lucrurile nu s-au schimbat prea mult, lucru recunoscut de Budescu la final.

”A fost un joc greu, dar ne bucurăm pentru cele trei puncte și pentru victorie. Se va întrerupe campionatul acum, așa că ne dorim să facem o pregătire bună și să revebim mult mai puternici”, a spus Budescu, după meci, la flash-interviul acordat pentru Digi Sport.

Legat de faptul că a punctat iar din lovitură liberă, capitol la care au excelat și Bălașa sau Benzar, coordonatorul roș-albaștrilor a replicat:

”E bine că marcăm din faze fixe, mai ales că exersăm mult la antrenamente, dar contează că reușim să înscriem cât mai mulți jucători.”

Budescu nu este deranjat de faptul că n-a fost convocat la națională și a explicat și de ce.

”Nu sunt dezamăgit că n-am fost convocat, abia am revenit după accidentare și de aceea cel mai mult acum îmi doresc să revin cât mai repede acolo unde am fost”, a mai spus mijlocașul roș-albaștrilor.

Victoria cu botoșănenii a adus în tabăra vicecampioanei liniștea de care aceștia aveau nevoie înainte de întreruperea campionatului.

”Nu eram îngrijorați de distanța față de CFR Cluj, dar e bine că am câștigat și că ținem aproape”, a mai spus Budescu, la Digi Sport.

VIDEO cu golul marcat de Budescu în victoria cu Botoșani