• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Gigi Becali a făcut oferta pentru Adam Nemec. Finanțatorul FCSB vrea să le dea o nouă lovitură celor de la Dinamo și să-l achiziționeze pe atacantul slovac. Acesta i-a propus jucătorului de 32 de ani un salariu de 15.000 de euro pe lună, iar echipei din șoseaua Ștefan cel Mare i-a oferit 500.000 de euro.

Becali a recunoscut faptul că a avut oferte pentru Denis Alibec, dar pe care le-a refuzat. Patronul roș-albaștrilor a infirmat un eventual schimb Gnohere-Nemec.

”Au fost oferte pentru Alibec. Eu cred că el va avea oferte și va pleca în iarnă. Nu e ceva sigur. Nu vreau să-l dau pe Alibec, vreau să-l țin. Dacă va fi o ofertă bună și pentru noi, și pentru el, îl lăsăm să plece, nu e normal? A fost discuția cu Nemec, de aia s-a ajuns la ce vorbim noi acum de Alibec.

Am făcut o ofertă pentru Nemec, i-am propus și lui un contract, prin impresar. N-am vorbit nimic cu Dinamo. Întâi trebuie să vrea jucătorul, pe urmă să vrea Dinamo. Asta cu Gnohere la schimb e o invenție. Ce legătură are Gnohere? Invenții. E exclusă varianta asta!”, a spus Becali la ProX.

”Am vorbit cu impresarul, ca să ştim situaţia jucătorului. Mi-a spus că în iarnă poate semna şi i-am oferit un salariu de 15.000 de euro pe lună. Dacă nu îi dau drumul acum pe cât ofer eu - 500.000 de euro -, o să îl dea pe 200.000 de euro", a spus Becali la Digi Sport, în cadrul emisiunii Fotbal Club, în urmă cu câteva zile.

Nemec a ajuns la Dinamo în 2016 și mai are contract cu echipa pregătită de Vasile Miriuță până în 2018. Sezonul trecut, internaționalul slovac a fost unul dintre cei mai buni jucători ai ”câinilor”, reușind să marcheze 13 goluri, în toate competițiile.

Chiar dacă Nicolae Dică îi mai are la dispoziție, pentru postul de vârf împins, pe Denis Alibec și Harlem Gnohere, Becali este hotărât să-l achiziționeze pe Nemec, jucător pe care l-a mai dorit și în trecut.

44 de meciuri, 15 goluri și 6 pase de gol are Nemec în tricoul lui Dinamo, de când a semnat cu echipa din șoseaua Ștefan cel Mare.

1 milion de euro este cota de piață a lui Nemec, conform transfermarkt.com.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT