• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Gigi Becali speră să câștige zeci de milioane de euro de pe urma ”tripletei de aur”, așa cum i-a denumit finanțatorul FCSB pe Dennis Man, Florin Tănase și Florinel Coman. Patronul roș-albaștrilor este însă avertizat în privința acestora de către fostul antrenor al echipei sale, Victor Pițurcă.

Deși îi consideră jucători de o calitate extraordinară, Pițurcă susține că aceștia mai au nevoie de cel puțin doi ani pentru a ajunge la un nivel înalt. Fostul selecționer le transmite celor de la FCSB că trebuie să fie atenți la educația celor trei.

"Man, Tănase și Florinel Coman sunt toți jucători cu calitate și de calitate. Atenție mare cu ei, pentru că depinde mult cum muncești și cum îi educi. Nu poți să zici că sunt titulari indiscutabili.

Trebuie munciți încă un an doi de zile pentru a ajunge la nu nivel înalt. Depinde oricum de educație, muncă și chiar viața extrasportivă", a declarat Pițurcă, la Fotbal Club, de la Digi Sport.

Dennis Man, 19 ani, a ajuns la FCSB în vara lui 2016, dar nu a reușit să se impună în echipă, fiind mai mult rezervă și chiar aproape să plece de la roș-albaștri în vara acestui an. Man a ”explodat” însă în acest sezon la FCSB. Tânărul jucător a fost unul dintre cei mai buni oameni ai echipei lui Nicolae Dică în prima parte a sezonului regulat.

17 meciuri, 4 goluri și 5 pase de gol, are Man în tricoul FCSB, în acest sezon, în toate competițiile.

600.000 de euro este cota de piață a lui Man, conform transfermarkt.com.

Florin Tănase, 22 de ani, a ajuns la FCSB tot în vara anului trecut și după un sezon mai puțin reușit, în care a fost chinuit de o accidentare care l-a ținut departe de gazon mai mult de 4 luni, Tănase pare să-și fi revenit la forma pe care a avut-o la Viitorul, fiind unul dintre cei mai constanți și cei mai utili jucători ai lui Dică în prima parte a actualului sezon.

16 meciuri, 5 goluri și 3 pase de gol are Tănase pentru FCSB, în acest sezon, în toate competițiile.

1,5 milioane de euro este cota de piață a lui Tănase, conform transfermarkt.com.

Florinel Coman, 19 ani, a ajuns la FCSB în vara acestui an, dar nu a reușit însă să-și câștige un loc de titular în echipă, fiind și în urmă cu pregătirea fizică. Acesta are nevoie probabil și de o perioadă de adaptare la echipa pregătită de Dică. Coman este văzut de Becali drept viitorul Mbappe.

7 meciuri și două pase de gol are Coman în tricoul FCSB, în acest sezon, în toate competițiile.

1,5 milioane de euro este cota de piață a lui Coman, conform transfermarkt.com.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT