• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Gigi Becali a lansat un nou atac la adresa CFR-ului. Dacă până acum s-a făcut referire la faptul că ardelenii ar beneficia de arbitraje favorabile, patronul FCSB a insinuat acum că meciul de aseară, dintre clujeni şi nou-promovata Sepsi, ar fi fost unul care a ridicat semne de întrebare.

În ultima săptămână, Dinamo şi FCSB au fost extrem de vocale la adresa cavalerilor fluierului, lăsând să se înţeleagă faptul că arbitrii greşesc în mod voit împotriva lor pentru a avantaja într-o luptă de la distanţă CFR-ul.

În direct la Digi Sport, în cadrul emisiunii Fotbal Club, latifundiarul a vorbit despre confruntarea câştigată de CFR în deplasarea de la Sepsi, scor 2-0, de luni seară.

"Nu mi-a dat niciodată să văd aşa echipă slabă ca aseară. Nici în Liga a 4-a, a fost comedie, şi-au dat cu stângul în dreptul. Dacă voi spuneţi că Sepsi e echipă bună şi au jucat cum au jucat, înseamnă că a fost ceva necurat între ei. A fost circ ce au făcut fundaşii centrali", a spus Becali la Digi Sport.

Întrebat despre dorinţa FCSB de a purta banderole albe în semn de protest faţă de arbitraje, dar şi despre campania anti-CFR, Becali şi-a susţinut punctul de vedere.

"Dacă se greşeşte în favoarea Stelei, presa şi toată lumea ia foc. Nu e normal să facem şi noi gălăgie când ni se scoate mingea din poartă? Chiar dacă nu e furăciune şi doar greşeală. Înţeleg să nu dea penalty la Tănase, dar să ne scoţi mingea din aţe? D-aia i-am felicitat pe Contra şi Mutu, pentru că noi vrem arbitraje curate", a mai spus Becali.

În această seară, la Digi Sport Special, Vali Moraru îl are invitat special pe Mirel Rădoi. În studiou vor mai fi prezenţi fostul mare internaţional Ilie Dumitrescu şi Decebal Rădulescu.