• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Gigi Becali l-a pus la zid pe Denis Alibec, după scandalul pe care atacantul FCSB l-a avut cu Mihai Stoica. Finanţatorul roş-albaştrilor a admis că e capabil să îl trimită în curtea şcolii pe internaţionalul de 26 de ani.

"Nu avem voie să fumăm? Acum îi explic lui domnul Alibec care e situaţia. Nu îmi bat joc pe 10 milioane pe care îi pot lua pe el. Să nu crezi că faci ce făceai la Astra. Pierd 10 milioane şi te las să te antrenezi în curtea şcolii. Dacă Dică îl dă afară de la antrenament şi nu e în lot, cum să mă bag eu? El mi-a spus că "nu am niciun fel de problemă.

Singurii jucători care sunt mai simandicoşi sunt Budescu şi Alibec. Nu sunt obraznici, dar sunt puţini mai deosebiţi. Lasă-mă că ştiu să gestionez, pe cuvânt de onoare". Singura problemă e că nu scade sub 92 de kilograme Alibec", a spus Becali, în cadrul emisiunii Fotbal Club, la Digi Sport.

"Niciodată nu i-am luat apărarea lui Alibec. Am spus că Denis Alibec se pricepe mai mult la fotbal, e fotbalist. Acum sunt în maşină, mă duc la echipă. Meme ştie ce face aici nu face ce spune el, face ce spun eu. Nu fac ce vor ei. Eu am stabilit nişte reguli clare. Meme este ca şi cum ar fi Becali. Nu ia el hotărârile. Unora nu le convine, dar nu trebuie să aibă duşmănie pe el", a mai adăugat Becali.

Între MM Stoica și Denis Alibec (26 de ani) s-a declanșat un schimb dur de replici, la finalul meciului cu Viitorul.

”Coboară, bă, să iei mingea!”, i-ar fi reproșat MM atacantului, într-un moment în care Alibec era absent din meci iar timpul se scurgea în mare viteză în defavoarea FCSB.

Alibec a auzit ce i-a strigat directorul sportiv și nu s-a abținut să nu-i răspundă imediat: ”Mai, lasă-ne, bă, dracului în pace!”.

După meci, atât MM Stoica, cât și Alibec n-au pomenit nimic despre acest scandal. A recunoscut însă totul Gigi Becali, finanțatorul roș-albaștrilor.

”MM a țipat la Alibec și i-a zis ’Denis, vino la primire!’, iar Alibec i-a răspuns ’Lasă-mă! Ce, știi tu mai mult fotbal ca mine!?’
Atât a fost. După aceea și-a cerut scuze Alibec. Nu e nicio problemă la echipă. Are dreptate Denis. El știe mai mult fotbal ca MM, că e fotbalist”, a spus Becali.