• Liga 1: FCSB - Dinamo (duminică, 20:30, Digi Sport 1)
  • La Liga, Etapa a 6-a: Alaves - Real Madrid (acum, pe Digi Sport 1) şi Girona - Barcelona (sâmbătă, 21:45, Digi Sport 2) 

Patronul FCSB, Gigi Becali, a dezvăluit că a refuzat o ofertă primită de la o echipă din Franţa, care era dispusă să plătească 7 milioane de euro în schimbul lui Denis Alibec. De asemenea, a recunoscut că "şeptarul" roş-albaştrilor a fost aproape de un transfer în Anglia, în ultima zi a perioadei de mercato.

"E cel mai important jucător din România, s-au dat şi 8 milioane pe el şi am refuzat. Am avut ofertă şi de la o echipă din Franţa, din prima ligă, de 7 milioane de euro, banii jos. Am zis că nu mă interesează, era cu două zile înainte de final de mercato", a declarat Becali, la emisiunea "Fotbal Club", de la Digi Sport.

Patronul vicecampioanei a spus că negocierile cu englezii de la Wolverhampton Wanderers pentru cedarea lui Alibec în ultima zi a perioadei de mercato, însă a infirmat varianta potrivit căreia a cerut în ultimul moment mai mult decât o făcuse iniţial.

"Am avut ofertă de 10 milioane. Am acceptat-o. Am zis gata, luăm banii. A stat impresarul 6-7 ore la club, a comunicat cu clubul, iar cei de acolo mai departe, cu federaţia, şi exista pericolul să nu se poată face la timp. Au stat 6-7 ore, dar şi-au dat seama că nu se mai poate face şi de aia a picat", a povestit Becali.

Finanţatorul roş-albaştrilor susţine că a acceptat oferta de 10 milioane pentru că FCSB a ratat calificarea în grupele Ligii Campionilor.

"Am zis că îl vând cu 15 milioane dacă intram în Liga Campionilor. Nu ne-am calificat, îl dădeam cu 10", a precizat Gigi Becali.