• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

VIDEO FC Voluntari - FC Botoșani 1-3. În minutul 89 al partidei de pe ”Ilie Oană”, din Ploiești, Ovidiu Hațegan a surprins pe toată lumea în momentul în care a întrerupt partida și a plecat de la mijlocul terenului pentru a-i arăta direct cartonașul roșu lui Dragoș Balauru, portarul ilfovenilor. Acesta a rămas uluit de decizie, dar n-a avut ce face și a plecat la cabine. Cum Claudiu Niculescu efectuase toate schimbările, pe final a intrat în poartă Voduț.

După meci, la flash-interviul acordat pentru Digi Sport, în cadrul emisiunii ”Fotbal Club”, Balauru a explicat cum au stat lucrurile din punctul său de vedere.

”Să vă explic, nu știu ce s-a întâmplat cu domnii în negru. Mi-a spus că am înjurat. Păi, acum, nu mai am voie să înjur? Am pronunțat eu un nume? Dacă pronunț un nume sau fac ceva, ok, merit roșu, dar atât timp cât eu pot să-mi înjur colegii... Sunt în joc și e normal, e multă tensiune. N-am voie să-mi înjur colegii? Sau poate că am înjurat spectatorii, și pentru asta se dă roșu?

Înjur, sunt nervos, e normal, am luat trei goluri, nu mai avem voie să înjurăm? Dacă l-aș fi înjurat pe dândul, aș mai fi zis. I-am reproșat că nu a dictat ofsaid la gol și de atunci mi-a spus: ’ai grijă ce vorbești!’ Păi, ce, n-am voie să vorbesc? Am voie să vorbesc, că d-aia ne-a dat Dumnezeu gură, ca să vorbim.
Nu l-am înjurat pe domnul arbitru, n-am pronunțat niciun nume”, a spus Balauru, la Digi Sport.

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT

Chestionat ce i-a reproșat asistentului, în drum spre vestiare, goalkeeperul Voluntariului a replicat:

”Da, m-am dus la asistent și mi-a spus să mă duc la cabine... Exact aceeeași atitudine pe care au avut-o și pe teren. În rest, ce să mai zic? Ofsaid de un metru, se oprește toată echipa, mai puțin el.

Ce să mi se mai pară? Că a văzut o țară întreagă. Nouă tot ni se pare, ni se pare... Să-și dea singur cartonaș roșu. Să-i dea domnul Hațegan roșu pentru că nu a dictat ofsaid, de ce-mi dă mie roșu? Noi pierdem puncte importante, bani, e vorba despre viitorul nostru”, a mai spus Balauru, la Digi Sport.

VIDEO cu faza eliminării lui Balauru

VIDEO cu declarațiile lui Balauru

Ilfovenii au terminat partida cu doi oameni mai puțin, după ce și Răuță a fost eliminat cu 7 minute mai devreme față de Balauru. Și Răuță a văzut roșu direct, numai că acesta a venit ca urmare a unui fault direct pe glezna lui Popa.

VIDEO cu eliminarea lui Răuță