• Liga 1: FCSB - Dinamo (duminică, 20:30, Digi Sport 1)
  • Liga 1: Botoșani-Viitorul (ora 18:00) și Astra-CFR Cluj (ora 20:30) se joacă luni, 25 septembrie, pe Digi Sport 1

Formaţia antrenată de Edi Iordănescu, Astra Giurgiu, a pierdut astăzi doi fotbalişti, chiar dacă tehnicianul fostei campioane cerea săptămâna trecută întăriri. Andrei Piţian a fost cedat sub formă de împrumut pentru un an în Cipru, la Apollon, unde va juca în grupele Europa League, alături de Everton, Arsenal şi Lyon. Iar de Nicoară, clubul s-a despărţit amiabil.

Piţian, 21 de ani, nu a reuşit să se impună la Giurgiu, unde a adunat 11 partide din ianuarie 2017 până acum. Dacă va decide să-l oprească pe mijlocaşul central, formaţia din Limassol va plăti în jur de 100.000 de euro.

Tot astăzi, Astra a reziliat înţelegerea cu Viorel Nicoară, 29 de ani. Venit în urmă cu fix un an la Astra, nici Nicoară nu a avut evoluţii strălucite, chiar dacă a intrat în 36 de meciuri. A marcat de două ori şi este creditat cu două pase de gol.

În schimb a fost rezolvat, în fine, transferul japonezului Takayuki Seto, care şi-a reziliat înţelegerea cu Osmanlispor.

Cei 13 ucători veniti la Astra în această vară:
Mrzjlak, Lazar, Takayuki, Chipirliu, Vîlceanu, Poljak, Radunovic, Erico, Le Tallec, Bertrand Abang, Polczak, Bejan, Marquinhos

Cei 17 jucători plecaţi de la Astra:
Budescu, Silviu Lung, Săpunaru, Fabricio, Boubacar, Buş, Teixeira, Oros, Junior Morais, Ricardo Alves, Geraldo Alves, Nicoară, Piţian, Daniel Florea, Florin Lovin, Boudjemma, Daniel Niculae