• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Daniel Opriţa nu a fost prezent pe banca echipei din Colentina, chiar dacă s-a prezentat la stadionul din Giurgiu, la meciul Astra-Juventus, scor 2-0. Tehnicianul a fost scos cu stewarzii din zona vestiarului bucureştenilor. La final, patronul echipei a precizat din nou că antrenorul nu mai are ce căuta la echipă.

În această dimineaţă, Opriţa a povestit la "Digi Sport Matinal" întâmplări surprinzătoare petrecute în cadrul clubului, acolo unde patronul Ilie Ciuclea se comportă ca un tiran.

Rugat să confirme sau nu solicitarea patronului de la Juventus de a avea la el, la partide, o staţie de emisie-recepţie prin care să vorbească în timpul meciurilor, Opriţa a explicat cum au stat lucrurile: "Da, mai arunca asta şi la Liga a II-a, şi la Liga 1. Zicea că nu o face pentru a decide schimbările, dar că se vede mai bine meciul de sus, de unde e dânsul. D-aia am stat şi eu în tribună la meciul de la Giurgiu", a glumit, amar, Opriţa.

Pentru prima dată de la izbucnirea scandalului Ciuclea-Opriţa, antrenorul a povestit ce s-a întâmplat a doua zi după meciul cu FCSB, scor 1-2, când s-a dus la arena din Colentina pentru a discuta rezilierea înţelegerii.

"Am ajuns la domnul Ciuclea şi mi-a pus în faţă o foaie, să semnez. Am zis că nu e nicio problemă, deşi nici măcar nu m-am uitat pe foaie, dar l-am rugat să o facem după-amiază, să vină şi secunzii mei, Martin Tudor şi Nofitovici. După-amiază, aţi văzut imaginile, nu ne-au primit, chiar dacă mai aveam şi noi lucruri de luat din cantonament. Am plecat, dar am fost chemat înapoi şi mi s-a spus că pot merge doar eu la domnul Ciuclea, iar când am ajuns mi-a pus foaia din în faţă şi mi-a spus hai, mă, semnează. Păi, nu v-am spus că să vină şi colegii mei, să rezilieze şi ei? Lor li se ceruse să rămână în continuare, dar n-au fost de acord, au zis că merg cu mine. Şi atunci m-a înjurat, că-mi bat joc de dânsul şi alte chestii d-astea.

Bine, domnul Ciuclea a avut mai multe ieşiri de când sunt acolo. La şedinţe nu avea voie nimeni să spună ceva, la noi şi când era bine era rău. După ce băteam cu 1-0, venea şi ne certa, spunea că noi trebuie să jucăm ca Barcelona şi Real Madrid. În ultimul timp mă chema şi stăteam câte două, trei ore în şedinţe înainte de antrenament şi discutam numai despre cât îi scădem salariul lui cutare, că trebuie să-l dăm afară pe cutare şi numai d-astea. Bine, dânsul zicea", a mai povestit Opriţa, care a continuat: "Totul a culminat cu venirea în vestiar la pauza cu Steaua, când i-a făcut albie de porci pe jucători, deşi dominaseră meciul. Asta mi-a pus capac şi am decis să plec indiferent de rezultat".

Promovată succesiv din liga a III-a în a II-a şi apoi în prima divizie, Juventus e pe ultimul loc acum, cu doar două egaluri în 8 meciuri. În ultimul joc, la Giurgiu, a pierdut vineri seară cu Astra, 0-2.