• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

După ce Vasile Miriuță a anunțat revirimentul echipei sale, Paul Anton, căpitanul formaţiei Dinamo, e convins că el și colegii săi vor putea redresa situația. ”Câinii” vin după cinci meciuri fără victorie. Mijlocașul a povestit cum a primit veste convocării la echipa națională.

''Chiar dacă nu am câştigat în ultimele cinci partide, băieţii sunt ambiţioşi şi fac faţă presiunii, pentru că la Dinamo mereu a fost presiune, dar toţi colegii mei sunt de caracter şi vom redresa situaţia.

Avem o atmosferă bună în lot, deşi sunt mulţi străini. Nu se pune problema să fie grupuri, românii cu românii şi străinii cu străinii. Toţi avem acelaşi obiectiv prioritar, când câştigăm câştigă toţi, iar când Dinamo pierde, pierdem toţi'', a declarat Paul Anton, în cadrul unei conferințe de presă.

Anton a povestit cum a primit veste convocării la prima reprezentativă și consideră că a avut mult de câștigat de pe urma acestui lucru.

''M-a bucurat mult convocarea la echipa naţională. Telefonul convocării a venit noaptea târziu, eu dormeam deja şi n-am prea putut să mă bucur.

Am realizat pe deplin a doua zi dimineaţă şi zilele petrecute la naţională mi-au adus un câştig important la capitolele încredere şi motivaţie'', a mai spus Anton.

Mijlocaşul dinamovist a comentat şi plecarea lui Adrian Mutu la Federaţia Română de Fotbal și a ținut să-i ureze succes ”Briliantului”.

''Mutu era apropiat de vârstă cu noi, dar fiecare are drumul său în viaţă. El a plecat la mai bine şi anume la echipa naţională, unde îi dorim să aibă succes'', a încheiat Anton.

Partida dintre Dinamo și Juventus București se va disputa luni, 16 octombrie, de la ora 20:45, și va fi transmisă în direct pe Digi Sort 1. Meciul va putea fi urmărit în format live text și video pe digisport.ro și m.digisport.ro.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT