• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Dinamo - CSM Iaşi (sâmbătă, ora 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Atitudinea lui Denis Alibec continuă să fie subiect de discuţie printre oamenii din fotbalul românesc, mai ales după reacţia nervoasă pe care atacantul celor de la FCSB a avut-o în momentul înlocuirii din meciul cu CFR Cluj (0-0).

Fostul selecţioner Victor Piţurcă susţine că problemele pe care Alibec le are în continuare din punct de vedere al comportamentului l-au împiedicat pe fotbalistul de 26 de ani să-şi construiască o carieră la nivel înalt.

"Trebuie discutat cu el și să se ia măsuri concrete. Dacă vorbim că se iau milioane și face și drege, nu-și mai revine. Trebuie să înțeleagă că e păcat și e spre răul lui. Dacă el avea un comportament bun ca profesionist, nu cred că pleca de la Inter. Sau credeți că Gică Hagi îl dădea așa ușor?", a declarat Piţurcă, la emisiunea "Fotbal Club" de la Digi Sport.

Tehnicianul de 60 de ani evită să comenteze prea mult pe marginea subiectului, spunând că va discuta cu Alibec doar dacă şi când îl va antrena.

"Nu pot să comentez eu ce a făcut Alibec. Știți foarte bine cum văd eu fotbalul și modul meu de a munci. Nu mai e nevoie să mă întrebați. Nu se pot face gesturi de genul acesta. E problema celor care conduc clubul.

Nu știu a câta oară a făcut asemenea gesturi. Contează foarte multe lucruri care se pot întâmpla pe parcusul zilelor în care muncești cu jucătorii. Nu știu a câta abatere este. E treaba lor. Nu îi dau sfaturi lui Alibec, că are cine să-i dea sfaturi. Cei care îl au sub contract, părinții, prietenii. O să-i dau sfaturi când o să-l antrenez eu, dacă voi ajunge să fac asta", a precizat Piţurcă.