• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Wozniacki, miercuri, 14:30, ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

VIDEO Chiajna - CSMS Iași 0-0. Concordia Chiajna este doar pe locul 7 în play-out, dar nu renunță la luptă și speră să prindă măcar locul de baraj.

Fără victorie în cele 8 etape din play-out, Chiajna a ratat ocazii incredibile în prima repriză cu CSMS Iași, aspect care l-a dezamăgit profund pe antrenorul Dan Alexa.

"A fost un joc disputat, am fost foarte organizați, consistenți, dar nu reușim să înscriem. Avem foarte multe situații, cornere, am avut bară, situații unu la unu. E același discurs pe care îl am după fiecare meci, dar trebuie să înscriem goluri.

Iași este o echipă de Europa League, au o formație omogenă, care îți pune probleme. Puteau să ne dea gol, dar apoi am controlat jocul. Trebuie să marcăm, ca să putem prinde locul de baraj. Sunt situații pe care nu mai poți să le controlezi ca antrenor. Jucătorii au avut determinare și s-au bătut. Este un punct până la urmă. Trag un semnal de alarmă! Dacă ratăm la fel, nu vom câștiga nici cu Târgu Mureș, nici cu Pandurii", a spus Alexa, la microfonul Digi Sport.

Chiajna are 4 remize și 4 înfrângeri în play-out, ilfovenii marcând doar 4 goluri.