• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

VIDEO ACS Poli - CFR 4-3. Timișorenii au reușit să invingă liderul, într-un meci incredibil, cu șapte goluri, în careu marcat de patru ori. Autor al unei ”duble”, Alex Munteanu a recunoscut, la final, că echipa sa putea rata victoria, dacă meciul ar mai fi continuat câteva minute.

Toţi spectori cred că s-au bucurat de acest meci. Dacă mai dura partida 5-10 minute, aveam mari probleme. Am avut un blocaj pe final, după golurile primite”, a declarat Munteanu la flash interview.

Acesta a glumit apoi pe seama unui pariu făcut cu antrenorul Ionuț Popa, care le-a promis că îi va lăsa liberi timp de o săptămână pe jucători, dacă aceștia vor obține toate punctele cu Gaz Metan și CFR.

Ne doream să nu primim gol, chiar am pariat cu domnul Popa că dacă învingem în aceste ultime două etape vom avea o săptămână liber. Să vedem dacă se ţine de cuvânt”, a mai zis jucătorul bănățenilor.

Încerc şi la antrenament şuturile de la distanţă, azi am avut ocazia să îl surprind pe fostul coleg, Vâtcă. Am fost norocos să marchez devreme, dar victoria e a tuturor. A fost o muncă de echipă şi sunt foarte fericit că am câştigat”, a spus Alex Munteanu și despre primul gol pe care l-a marcat cu un șut excepțional de la peste 30 de metri.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT