• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Alexandru Ioniţă a fost eliminat în meciul FCSB - Astra 1-1, după ce a primit două cartonaşe galbene pentru proteste, la aceeaşi fază. La finalul partidei de pe Arena Naţională, căpitanul giurgiuvenilor a explicat ce s-a întâmplat la faza respectivă.

"M-am dus în calitate de căpitan să îl întreb pe domnul arbitru de ce nu îi dă galben lui Gnohere, la faza la care l-a lovit pe Bejan. Gnohere a venit, m-a înjurat şi mi-a dat o palmă. Normal că m-am apărat, i-am băgat mâna în gât. Apoi a venit şi Larie. M-au înjurat toţi de toată familia şi mă uitam la central cum nu le spune nimic.

Domnul arbitru m-a chemat la el şi mi-a dat galben. Eu l-am întrebat de ce nu ia măsuri pentru că sunt înjurat şi pentru că Gnohere mi-a dat o palmă. Apoi mi-a mai dat un galben. Chiar nu am înţeles nimic, de ce toţi mă înjurau", a spus Ioniţă, la Digi Sport.

Întrebat despre posibilitatea de a ajunge în viitor la un club mult mai mare, Ioniţă a punctat: "Sunt mulţumit la Astra, mai ales că salariul meu va creşte de la anul. Dorinţa mea e să plec afară şi să ajung la echipa naţională. Însă acum mă concentrez pe ce am de făcut în teren".

VIDEO: Faza eliminării lui Ioniţă