• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

VIDEO Dinamo - Gaz Metan 3-1. Cristian Pustai regretă că echipa lui avea ocazia să facă un rezultat bun în fața lui Dinamo. Veniți după eliminarea din Europa League, contra lui Athletic Bilbao, tehnicianul Gazului spera să-i prindă cu garda jos pe bucureșteni. Al patrulea meci în tricoul lui Gaz Metan Mediaş a fost cu ghinion pentru Bojan Golubovic. Fostul atacant al Stelei s-a accidentat după un duel cu dinamovistul Paul Anton din minutul 4 al partidei din Ştefan cel Mare.

După ce s-au văzut conduși pe tabela de marcaj, medieșenii au trecut la atac și au irosit mai multe ocazii la foc automat. ”Am avut în cele patru ocazii o medie de trei ocazii foarte mari. Am înscris abia în minutul 94. Nu știu dacă îi mai prindem pe Dinamo în situația asta, atât de fragili. Ca o echipă mare, ei au înscris însă când au avut nevoie”, a comentat Pustai, tehnicianul Gazului. Echipa sa a înscris, dar a făcut-o când era prea târziu, la ultima fază, asta după ce Hanca reușise dubla în doar două minute.

Bojan Golubovic, atacantul sârb al Gazului, şi-a fisurat o coastă şi a fost înlocuit la pauză de antrenorul Gazului, Cristian Pustai, cu mijlocaşul împrumutat chiar de la Dinamo, Andrei Tîrcoveanu.
Golubovic a ajuns la spital şi va rata astfel următoarele partide ale medieşenilor. ”Ar fi groaznic să-l pierdem pe Golubovic. Sunt probleme în defensivă, în zona centrală. Echipa nu joacă așa de rău, nu suntem disperați. În acest an, e evident, ne luptăm să evităm retrogradarea. Am avut o programare destul de grea, cu 3 meciuri în deplasare, iar joi ne așteaptă un meci foarte important”, a comentat Pustai la interviul de la finalul partidei.