• Campionatul European U21: Italia - Germania (sâmbătă, 24.06, ora 21:45, Digi Sport 1) şi Cehia - Danemarca (sâmbătă, 24.06, ora 21:45, Digi Sport 2)
  • F1: Cursa din Marele Premiu al Azerbaidjanului (duminică, 25.06, ora 16:00, Digi Sport 1)

Lupta pentru salvarea de la retrogradare se apropie de final. ASA Tg. Mureş îşi joacă ultima şansă la Chiajna. "Suntem în creştere, o să începem să marcăm şi goluri", a spus antrenorul ultimei clasate, Ionel Ganea.

Cu un singur gol marcat în ultimele şase etape de play-out, ASA este obligată să câştige la Chiajna pentru a putea spera să rămână în Liga 1. Ionel Ganea a venit de două etape la echipă şi a obţinut două remize albe.

"Pentru mine e foarte greu, că am preluat o echipă din mers. Trebuie să-i aduc la un moral foarte bun. În momentul de faţă, suntem în creştere de formă, echipa e pe un drum bun, o sa ajungem să marcăm şi goluri", este convins Ganea.

"Domnul Ganea a venit cu un suflu nou, cu atitudine, cu determinare. Ne bucură asta, dar trebuie să şi câştigăm de la următorul meci", a completat Eduard Pap, la finalul partidei cu Gaz Metan Mediaş, încheiate la egalitate, scor 0-0.

Concordia Chiajna - ASA Târgu Mureş este derby-ul ultimelor clasate în Liga 1. Meciul va fi ÎN DIRECT la Digi Sport 1, vineri, 5 mai, de la ora 20:30.