• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Wozniacki, miercuri, 14:30, ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

VIDEO ASA Târgu Mureș - Gaz Metan Mediaș. Partida, care a deschis seria meciurilor din etapa a 8-a a play-out-ului, a avut parte de o fază controversată în minutul 35.

Andrei Sin (25 de ani), extrema grupării antrenate de către Ionel Ganea, a luat o fază pe cont propriu, după un aut bătut de pe stânga. Fotbalistul gazdelor a reușit să se descotorosească de Crețu, fundașul dreapta care-l luase în marcaj, după care s-a îndreptat amenințător spre careul medieșenilor.

Când a sesizat că al său coleg a fost depășit, Danci a venit la dublaj și a încercat să-l deposedeze pe Sin. Mijlocașul la închidere s-a pus cu tot corpul în fața adversarului iar acesta din urmă a căzut în careu. În timp ce gazdele au cerut lovitură de la 11 metri, arbitrul Ionuț Coza (37 de ani), adus de la lotul pentru Liga 2, a făcut semn ca meciul să continue.

Din imaginile tv, se poate observa cum Danci se bagă clar în fața lui Sin, dar este dificil de precizat cu exactitate dacă infracțiunea s-a produs în interiorul sau în afara careului de 16 metri.

 

A fost penalty la intrarea lui Danci asupra lui Sin?

  • Da
  • Nu

 

La pauză, scorul a fost egal 0-0. Vom reveni cu scorul final.