• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Gică Hagi lansează jucători pe bandă rulantă. Ultimul remarcat din echipa celor de la Viitorul este puștiul de 18 ani, Denis Drăguș. Atacantul l-a impresionat pe Ilie Dumitrescu în meciul cu FCSB, câștigat de campioană cu 1-0, deși a evoluat doar 20 de minute.

Fostul internațional consideră că Draguș a arătat reale calități și este de părere că acesta a fost ”cu două clase peste tot ce a fost pe teren”. Dumitrescu l-a lăudat pe atacantul de 18 ani pentru execuția din finalul jocului, chiar dacă nu marcat.

”Denis Drăguș mi s-a părut cu două clase peste tot ce a fost în teren, De când a intrat, copilul ăsta a atins mingea de câteva ori și mi s-a părut superior.

Și când a finalizat - la fel finalizam și eu -, numai că nu a prins cadrul porții. A văzut că este acel baraj pe colțul lung și a încercat să dea la colțul scurt; foarte bine a gândit”, a declarat Ilie Dumitrescu, la Digi Sport Special.

Jucătorul remarcat de Ilie Dumitrescu a fost aproape să marcheze în minutul 89 al jocului, când a scăpat singur cu Vlad, dar minge trimisă de el s-a dus puțin pe lângă poarta roș-albaștrilor.

Drăguș a debutat în Liga 1 în meciul din etapa trecută cu Concordia Chiajna, când a intrat pe teren în minutul 87 și a mai evoluat pentru Viitorul, în acest sezon și în meciul de la Salzburg.

25 de minute a evoluat Drăguș în prima ligă.

18 ani are Drăguș.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT

VIDEO cu ocazia ratată de Drăguș