• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Fostul atacant al lui Real Madrid, Predrag Mijatovic, regretă că Real Madrid a ratat în această vară transferul noului atacant-minune din fotbalul mondial, Kylian Mbappe, adus de PSG în această vară de la AS Monaco.

Sârbul l-ar fi vrut pe puştiul francez în lotul "galacticilor" chiar dacă acesta nu ar fi prins de la început un loc în primul 11.

"Madridul este obligat prin tradiţie să lupte pentru marile promisiuni din fotbal. Un jucător de 18 ani cu atât de mult talent ar trebui să aibă întotdeauna un loc în lot. Chiar dacă nu ar fi titular de la început, va deveni într-un an. Nu trebuie să aştepţi retragerea lui Cristiano Ronaldo sau Modric pentru a le găsi înlocuitori", a declarat Mijatovic pentru spaniolii de la As.

Atacantul în vârstă de 18 ani a fost împrumutat de PSG de la Monaco până vara viitoare, când va plăti 180 de milioane de euro pentru transferul definitiv. Parizienii nu l-au cumpărat încă de acum din cauza regulii fair-play-ului financiar, impusă de UEFA.

Mbappe a înscris deja două goluri în trei meciuri pentru noua sa formaţie.

Real Madrid a câştigat Liga Campionilor cu Mijatovic în echipă, în 1998. Sârbul a mai cucerit titlul, Supercupa Spaniei şi Cupa Intercontinentală alături de gruparea de pe Bernabeu.

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT