• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Presa din Spania susţine că Neymar e pregătit să o părăsească pe Barcelona, sau cel puţin aşa lasă să se înţeleagă pentru a le forţa mâna catalanilor să îi mărească salariul.

Brazilianul de 25 de ani a procedat asemănător şi cu un an în urmă, atunci când s-a folosit de interesul lui Florentino Perez, pentru a obţine un contract mai bun.

De această dată, ar fi vorba de Manchester United: tatăl lui Neymar le-a pus pe masă celor de la Barcelona oferta salarială primită de sud-american de la gruparea de pe Old Trafford, anunţă Don Balon: 25 de milioane de euro net pe an, ceea ce l-ar face pe atacant cel mai bine plătit jucător din Premier League.

Dacă va ajunge la United, Neymar va fi sigur vedeta echipei, faţă de Barcelona, acolo unde este eclipsat de prezenţa lui Lionel Messi, care se pregăteşte să îşi prelungească înţelegerea cu catalanii.

Deși brazilianul a semnat un nou contract cu Barcelona, valabil până în 2021, lucrurile nu s-au schimbat cu mult, întrucât clauza de reziliere a crescut doar cu zece de milioane de euro, de la 190 la 200 de milioane de euro. Salariul brazilianului a ajuns la 15 milioane de euro.

88,2 milioane de euro le-a plătit Barcelona, celor de la Santos, în 2013, pentru transferul lui Neymar.

15 goluri şi 24 de pase decisive şi-a trecut în cont Neymar, în cele 40 de meciuri adunate în toate competiţiile, în tricoul Barcelonei