• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Cristiano Ronaldo a fost susținut din tribună de logodnica, mama și sora lui. La a doua reușită a partidei cu Elveția, ultimele două au ”explodat” de bucurie și au sărit să se îmbrățișeze sărind astfel peste Georgina Rodriguez, logodnica fotbalistului de la Real Madrid.

La partida dintre Portugalia și Elveția, care a consemnat totodată și calificarea lusitanilor la Campionatul Mondial, Cristiano Ronaldo a fost susținut din tribuna oficială de sora, mama și logodnica lui. Deși nu a înscris în această partidă, chiar dacă a fost aproape, starul lui Real Madrid a făcut un meci bun. Imaginile TV au suprins un moment mai puțin plăcut petrecut după bucuria din tribune după ce portughezii s-au distanțat pe tabelă. Mai exact, după al doilea gol al portughezilor, sora și mama fotbalistului au ”explodat” de fericire și s-au îmbrățișat între ei, sărind astfel peste Georgina Rodriguez care ocupa locul de la mijloc.  

Bucuria de la golul Portugaliei:

Georgina Rodriguez, alături de sora, mama și fiul fotbalistului:

Georgina Rodriguez așteaptă primul ei copil cu starul lui Real Madrid, Cristiano Ronaldo. Femeia a acordat inclusiv un interviu pentru publicația spaniolă Hola, în care a vorbit despre relația cu starul în vârstă de 32 de ani și a dezvăluit că cei doi urmează să aibă un copil. Acesta ar fi cel de-al patrulea copil al fotbalistului, dar primul care nu este născut de o mamă surogat. Cristiano Ronaldo are trei copii în prezent: Cristiano Ronaldo Jr., în vârstă de șapte ani, și Mateo Ronaldo și Eva Maria dos Santos, gemenii născuți în urmă cu aproximativ trei luni. Toți cei trei copii au fost născuți de mame surogat din Statele Unite. Identitatea celor două femei nu a fost însă făcută publică.

Cristiano Ronaldo, atacantul echipei Real Madrid, se va căsători anul viitor cu partenera sa, Georgina Rodriguez, care aşteaptă să aducă pe lume o fetiţă. Conform publicaţiei Correio da Manha, nunta atacantului lui Real Madrid ar putea avea loc în august 2018, însă data exactă nu a fost confirmată deocamdată, în condiţiile în care Ronaldo urmează să participe la Cupa Mondială din Rusia, alături de naţionala ţării sale, în vara viitoare.