• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Real Madrid s-a calificat în semifinalele UEFA Champions League, după ce a trecut în dublă manșă de Bayern Munchen, scor general 6-3. Cinci dintre golurile ”galacticilor” au fost marcate de către Cristiano Ronaldo (32 de ani), cel mai în formă fotbalist din lume în acest moment.

Starul portughez este o mașină de fotbal, ceea ce el a demonstrat în ultimul deceniu și promite să o facă și încă ceva ani de acum încolo în tricoul Realului. Dacă mai există îndoieli legate de acest lucru, atunci nu trebuie decât să priviți cu atenția ”dubla” cu Bayern, din sferturile UCL.

Pentru prima dată, ”CR7” a recunoscut că se ocupă cu atenție de alimentația sa, de partea fizică, precum și de medicamentație. El a făcut pași importanți pentru a se reinventa complet, convins fiind că a ajuns în punctul în care trebuie să schimbe ceva pentru a putea continua la același nivel al marilor performanțe. 

După Euro 2016, Cristiano Ronaldo a decis că a venit momentul să se redefinească, să se schimbe, să-și găsească un alt stil. A fost atunci o decizie personală și una medicală, însă doctorii au făcut tot posibilul pentru a-l ajuta. Internaționalul lusitan a urmat o dietă personală, care l-a făcut să ajungă de la 82 de kilograme, la 79 de kilograme. Prin această pierdere în greutate, atacantul a căutat să-și recapete o parte din prospețime. S-a simțit un pic mai greu și a ajuns la concluzia că acele kilograme în plus îi fac rău. Tocmai de aceea, s-a supus unui regim de fitness extrem de dur.

Real Madrid - FC Barcelona, din cadrul etapei a 33-a din La Liga, programat duminică, 23 aprilie, va începe la ora 21:45 și va fi ÎN DIRECT la Digi Sport 1, precum și pe digisport.ro și m.digisport.ro, EXCLUSIV pentru abonații rețelei de internet ai RCS-RDS.

Meciul va fi transmis și în format LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro și m.digisport.ro.

El lucrase și înainte la fizicul său, chiar dacă, spre exemplu Carlo Ancelotti, unul dintre foștii antrenori ai Realului, nu era un fan al pregătirii fizice. În schimb, alți antrenori consideră că forța excesivă a mușchilor  reprezintă o bună opțiune pentru a oferi un plus de viteză și agilitate pe terenul de joc. 

Chiar dacă a avut un start slab de sezon, catalogat de unii specialiști drept cel mai scăzut din întrega sa carieră, Ronaldo a avut un plan bine pus la punct pentru a putea atinge standarde pe care nu le mai atinsese dinainte de 2013. În acest moment, Ronaldo a ajuns acolo unde și-a dorit. A câștigat la viteză, agilitate, iar asta s-a văzut în cele două meciuri cu Bayern, în care golurile sale au arătat că el este mai mult decât un ”9” clasic. 

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT

Și totul nu se termincă aici, cel puțin așa promite Ronaldo. El vrea să mai scrie noi pagini de istorie în tricoul madrilenilor.