• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

El Clasico se anunţă şi de această dată un duel spectaculos. După ce a marcat în poarta ambelor rivale, pe vremea când juca în Primera Division, Gică Craioveanu îşi doreşte un egal cu multe goluri. Fostul atacant admite însă că există un jucător care poate fi determinant.

Fostul mare internaţional român vrea un egal spectaculos în El Clasico. Fostul adversar din Primera al celor două rivale admite că Real Madrid are moralul mai bun după calificarea în semifinalele UEFA Champions League, acolo unde Barcelona nu a reuşit să ajungă după dubla cu Juventus.

"Aş vrea un 3-3 în Real Madrid - Barcelona. Eu zic că ajunge mult mai bine la meci Real Madrid, datorită dinamicii, care e una foarte foarte bună, foarte pozitivă. Barcelona e un pic în picaj pentru că nici Messi nu mai e în acel vârf de formă, nici Luis Suarez", a spus Craioveanu, pentru ca apoi să identifice jucătorul de la mijlocul terenului de care se leagă speranţele catalanilor: "Şi pentru mine jucătorul care influenţează cel mai mult în creatia jocului e Iniesta. Dar, la fel, nici el nu trece prin cea mai bună perioadă".

Autor a 21 de goluri în El Clasico, Messi poate fi vedeta care să strălucească în derby-ul transmis în direct de Digi Sport 1, duminică, de la 21:45. El trebuie să fie însă extrem de motivat şi să reuşească să treacă peste blocajul psihic pe care pare să îl traverseze.

"Dacă Messi vrea să joace, îţi spun eu că poate să-i bată. Dacă vrea să joace la sută la sută, cu ambiţie, poate să învingă singur Realul pe Bernabeu", a mai punctat fostul internaţional.

Ultimul El Clasico disputat pe Santiago Bernabeu a însemnat o lecţie de fotbal predată de Barcelona. Catalanii au învins-o în noiembrie 2015 pe Real Madrid cu 4-0.