• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Cele două mari forţe ale Spaniei, Real Madrid şi FC Barcelona, se luptă din nou pentru unul dintre talentele din această ţară. Este vorba despre Ferran Torres, un puşti de 17 ani de la Valencia, considerat "noul Asensio".

Potrivit cotidianului AS, Torres, o prezenţă obişnuită la echipa a doua a "liliecilor", care evoluează în Segunda B (liga a treia spaniolă), are contract până în 2019 şi o clauză de reziliere de 8 milioane de euro.

Fidelă strategiei din ultimii ani, când a încercat să atragă pe Bernabeu cei mai importanţi tineri jucători spanioli, campioana Europei îl monitorizează pe Torres de mai mult timp, iar puştiul Valenciei chiar ar fi vizitat centrul de antrenament al grupării "blanco".

La rândul lor, oficialii catalani l-au urmărit de mai multe ori şi speră să reuşească să-l convingă să accepte să se alăture Barcelonei. Conducerea de pe Camp Nou încearcă să evite un nou caz Asensio, pierdut în faţa marii rivale.

Totuşi, în ciuda forţei lor, Real şi Barça au parte de concurenţă puternică din străinătate. Mai multe cluburi din Anglia şi Germania se află pe urmele lui Ferran Torres.

"Noul Asensio" joacă pe postul de extremă dreapta și a fost campion european cu naţionala U17 a Spaniei, iar luna viitoare va fi liderul echipei la Cupa Mondială din India.