• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Real Madrid mai pune mâna pe o perlă a fotbalului brazilian. După Vinicius Junior, care va ajunge însă pe Bernabeu abia din 2019, "galacticii" au rezolvat şi venirea unui alt puşti-minune din Ţara Cafelei.

Rodrigo Antonio Rodrigues este numele fotbalistului care a efectuat deja vizita medicală şi va semna în următoarele zile cu madrilenii.

Fotbalistul în vârstă de 17 ani de la Gremio Novorizontino va ajunge însă la Real abia din sezonul viitor. Şi asta deoarece Rodrigo împlineşte 18 ani abia în aprilie 2018.

Viitorul jucător al lui Real Madrid a fost promovat în prima echipă a lui Novorizontino în ianuarie, iar în martie a debutat, la vârsta de 16 ani, într-un meci cu Santos, în care a dat şi o pasă de gol în eşecul cu 3-1 al echipei sale.

În afara lui Vinicius Junior, care va sosi din sezonul viitor, Real Madrid l-a adus în această vară şi pe Agusto Galvan (18 ani), de la Sao Paulo, care joacă deja pentru echipa Under 19 a clubului din capitala Spaniei.

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT