• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Dinamo - CSM Iaşi (sâmbătă, ora 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Barcelona a fost eliminată de Juventus în sferturile de finală ale UEFA Champions League, dar catalanii au găsit rapid o metodă de a se răzbuna pe bianconeri: vor să transfere unul dintre cei mai importanţi jucători ai campioanei din ultimii cinci ani din Italia.

Don Balon anunţă că este vorba de Leonardo Bonucci, fundaşul de fier al "Bătrânei Doamne" şi al selecţionatei Italiei, care este considerat unul dintre cei mai buni stopperi din lume şi care a făcut o dublă aproape perfectă în faţa tridentului Messi - Suarez - Neymar.

Se pare că gruparea blaugrana a profitat de prezenţa lui Juventus în oraş pentru a purta primele negocieri pentru fundaşul de 29 de ani, cotat la 40 de milioane de euro, de care catalanii consideră că au mare nevoie, chiar dacă Samuel Umtiti este singurul transferul făcut anul trecut care a confirmat.

Catalanii au fost din nou impresionaţi de evoluţia lui Bonucci, iar aceştia se bazează pe faptul că internaţionalul se află de 7 ani la Juve şi că, după ce a câştigat totul în Italia, ar simţi nevoia de o schimbare.

Bonucci s-a certat cu Max Allegri la meciul lui Juventus cu Palermo (4-1), iar, apoi, acesta a fost lăsat în afara lotului la partida din Liga Campionilor cu FC Porto. Bonucci nu a părut să accepte prea ușor decizia antrenorului său, privind impasibil din tribune cum echipa sa s-a impus pe Dragao. Acesta ar putea fi alt motiv pentru care Leo s-ar gândi la o mutare.

Pe de altă parte, Barcelona ar avea de luptat cu banii din Premier League: Antonio Conte l-ar dori oricând pe fundaş la Chelsea, în timp ce Pep Guardiola e fan declarat al acestuia.

Rămâne de văzut dacă ibericii vor reuşi să convingă clubul piemontez, care ar fi refuzat vara trecută o ofertă de nu mai puţin de 60 de milioane de euro de la Manchester City, pentru colegul lui Giorgio Chiellini, din defensivă. Astfel, gruparea blaugrana trebuie să pregătească o ofertă superioară.