• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Americanii vor trebui să scoată o sumă incredibilă din buzunar dacă vor să vadă pe viu El Clasico, programat în această vară peste Ocean, în cadrul celui mai puternic turneu amical, International Champions Cup, transmis în direct de Digi Sport.

Cel mai ieftin bilet cu loc pe scaun pentru duelul Barcelona - Real Madrid, programat pe 29 iulie la Miami, costă de aproape nouă ori mai mult decât cel mai accesibil tichet la finala Ligii Campionilor, care va avea loc la Cardiff, pe 3 iunie.

Potrivit presei engleze, 520 de lire (602,5 euro) va costa biletul cel mai ieftin cu loc la El Clasico de Florida, în timp ce tichetele cu cel mai mic preţ la ultimul act al Champions League va costa 60 de lire (70 de euro).

Mai rezonabile sunt preţurile pentru biletele cu locuri în picioare la Barca - Real, din Miami: 160 de lire (185 de euro).

Cei doritori să vadă derby-ul Spaniei de la una dintre lojele stadionului din Miami vor avea de achitat nu mai puţin de 3 600 de lire (4 170 de euro), sumă suficientă pentru a cumpăra un abonament pentru un sezon la orice club din Premier League.

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT