• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Președintele lui Real Madrid și-a pregătit lista eventualelor transferuri pentru următoarea perioadă de mercato. Florentino Perez se teme că Real Madrid a pierdut prin plecările lui Alvaro Morata și Mariano și vrea să întărească atacul echipei cu un nume surpriză, cel al lui Alexis Sanchez, intrat în ultimul an de contract cu Arsenal.

Deși putea să-l aducă în ultima zi a perioadei de transferuri din această vară din Spania, dar la o sumă uriașă, Florentino Perez intenționează să-l transfere în iarnă pe atacantul chilian. Numele lui Alexis este pe lista celor șapte atacanți care au șanse să ajungă în iarnă pe ”Santiago Bernabeu”, alături de Timo Werner (Leipzig), Berardi (Sassuolo), Belotti (Torino), Dolberg (Ajax Amsterdam), Lewandowski (Bayern Munchen) și Aubameyang (Borussia Dortmund).

Alexis Sanchez și-a dorit să plece de la Arsenal în această vară, dar ”tunarii” au blocat transferul acestuia la Manchester City, după ce nu au vrut să negocieze pentru un preț mai mic de 75 de milioane de euro. Din acest motiv, jucătorul chilian de 28 de ani a fost oferit lui Real Madrid, pe 1 septembrie, în ultima zi de mercato din Spania și la o zi după ce fereastra de transferuri din Anglia s-a închis. Alexis ar fi fost însă refuzat de Zinedine Zidane, care, potrivit Don Balon, s-a declarat mulțumit de jucătorii ofensivi pe care îi are în acest moment la dispoziție. Antrenorul francez al lui Real Madrid se poate baza, în atac, pe fotbaliști precum Cristiano Ronaldo, Gareth Bale, Karim Benzema, Isco sau Marco Asensio.

Conform presei din Marea Britanie, Alexis Sanchez a fost extrem de dezamăgit pe 31 august, pentru că Arsenal nu l-a lăsat să plece la Manchester City. Londonezii au fost fermi și au refuzat oferta de 60 de milioane de euro făcută de ”cetățeni”.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT