• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Lionel Messi se implică la Barcelona aproape la fel de mult cât o face la naționala Argentinei, doar că la echipa de club munca starului de 29 de ani pare să nu dea roadele dorite.

Odată cu reînnoirea contractului, încă în așteptare, Lionel Messi nu ascunde că are multe de obiectat la adresa conducerii clubului catalanilor, conform celor de la Don Balon, din cauza succesului înregistrat în acest sezon de rivalii de la Real Madrid. Într-o comparație directă, Florentino Perez cu Josep Maria Bartomeu, Zinedine Zidane contra lui Luis Enrique și Cristiano Ronaldo versus Messi, datorită muncii excelente de la Real Madrid, catalanii au pierdut pe toate aceste trei fronturi. Neliniștea printre liderii din vestiarul Barcelonei este imensă. Real este un pas să câștige Liga Campionilor pentru al doilea sezon consecutiv și e doar la un punct de un nou titlu în La Liga. Asta datorită muncii depuse de Zidane și de Florentino Perez, dar și pentru facilitățile clubului. În timp ce Zidane pare să fie un tehnician care a plasat Realul într-o altă dimensiune, Luis Enrique a dezechilibrat echipa cu invenții de tehnici și experimente care l-au costat sezonul. Conform tot celor de la Don Balon, Messi este deranjat de transferurile efectuate la începutul sezonului de președintele Bartomeu care i-a adus pe Andre Gomes, Paco Alcacer, Arda Turan și Digne, în timp ce Florentino Perez a mizat pe construirea unui lot competitiv format din nu mai puțin de 22 de staruri. Un vestiar bestial, care este invidiat în întreagă Europa. Leo Messi ”arde” în duelul cu Balonul de Aur CR7. Și crede în același timp că lusitanul se apropie cu pași măreți spre a-l egala la numărul de astfel de trofeee. Pentru asta, Leo lucrează aproape singur pentru a atinge o nouă performanță, în timp ce la Real Madrid, Cristiano Ronaldo se bazează și pe aportul colegilor.

VEZI PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT

Ziua de duminică va aduce finalul din La Liga, cu două meciuri decisive pentru stabilirea noii campioane, programate de la aceeași oră. Real Madrid și Barcelona au mers cap la cap până acum când ”galacticii” vor juca pe terenul celor de la Malaga, în timp ce formația blaugrana va evolua pe ”Camp Nou” în compania lui Eibar.

Sunt de altfel și ultimele două meciuri care vor încheia sezonul în La Liga, duminică, cu începere de la ora 21:00. Elevii lui Zinedine Zidane vor putea fi urmăriți în direct pe Digi Sport 1, în timp ce Messi și compania vor juca într-un meci de zile mari transmis în direct pe Digi Sport 2.

Cele mai importante faze vor fi în format VIDEO, în timp real, pe Digi Sport, digisport.ro şi m.digisport.ro.