• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Războiul ”titanilor”, Real Madrid - Barcelona, este pe cale să îşi consume un nou episod: derby-ul decisiv pentru supremaţie în La Liga, din acest sezon, se joacă duminică, de la 21:45, în direct la Digi Sport 1.

Istorie, fotbal-spectacol, ambiţii uriaşe şi nervi întinşi la maxim. Acestea sunt ingredientele pentru care El Clasico este una dintre cele mai frumoase întâlnirii de pe Bătrânul Continent. Războiul titanilor, Real Madrid -Barcelona, pentru titlul din Spania este pe cale să îşi consume un nou episod. În acest weekend va avea loc întâlnirea cu numărul 174 din El Clasico (în Primera Division) și 233 (în toate competițiile).

115 ani au trecut de la prima întalnire Real - Barca, timp în care s-au disputat 173 de meciuri în campionat. Messi conduce detaşat în clasamentul golgheterilor, cu 21 de reuşite. Real Madrid a adunat, însă, 72 de victorii în derby, cu 4 mai multe decât Barcelona.

Peste 700 de jucatori au scris istorie în El Clasico. Doar 17 dintre ei au îmbrăcat tricoul ambelor echipe. Printre ei figurează şi Gheorghe Hagi. Doi dintre cei mai mari fotbaliști ai lumii se vor confrunta, însă, în întâlnirea din acest weekend. Leo Messi și Cristiano Ronaldo au adunat împreună nu mai puțin de nouă Baloane de Aur.

80.000 de oameni vor asista la întâlnirea de pe Santiago Bernabeu. Partida va fi urmărită de peste 650 de milioane de oameni şi va fi transmisă în 185 de ţări.

El Clasico se va disputa duminică, 23 aprilie, de la ora 21:45, și va fi transmis în direct pe Digi Sport 1. Meciul va putea fi urmărit în format live text și video pe digisport.ro și m.digisport.ro.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT