• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Ousmane Dembele a făcut un gest impresionant în vestiarul Barcelonei, la finalul meciului cu Juventus, unul în care Lionel Messi a marcat primele două goluri în istoria întâlnirilor cu Gianluigi Buffon.

Francezul de 20 de ani i-a cerut tricoul starului argentinian, fapt care accentuează imaginea pe care Lionel Messi o are printre colegii lui.

Messi a deschis scorul în partida cu Juventus, din cadrul Grupei D, chiar în ultimele secvențe ale primei reprize. Apoi, tot Messi a fost cel care a majorat diferența (69), la capătul unei faze de mare efect, în care a reușit să-i bulverseze total pe fundașii centrali ai torinezilor.

Până în februarie, și Petr Cech se afla pe lista portarilor care nu știau ce-i aia gol din șutul lui Messi. Și atunci, argentinianul a reușit o ”dublă”, la fel ca în seara asta, catalanii impunându-se atunci cu 2-0 în fața lui Arsenal.

Astfel, Buffon devine cel de-al 124 portar care încasează cel puțin un gol de la Messi.

53 de goluri în 54 de partide pe Camp Nou a marcat Messi în Champions League

59 de goluri în 58 de partide a înscris Messi pentru Barcelona în Ligă, în faza grupelor