• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Fanii lui Atletico Madrid au fost iniţial reticienţi în privinţa noului stadion al echipei, Wanda Metropolitano, dar numărul abonamentelor rezervate deja pentru stagiunea viitoare l-a depăşit pe cel din actualul sezon.

Potrivit Marca, formaţia din capitala Spaniei are până în prezent 48.500 de cereri de abonamente pentru sezonul viitor, când Atleti se va muta pe noua arenă.

În acest sezon, finalista Ligii Campionilor de anul trecut a vândut 48.441 de abonamente, potrivit bilanţului prezentat de club.

În prezent, orice fan, indiferent dacă a fost abonat sau nu pe Vicente Calderon, se poate înscrie pe lista pentru sezonul viitor, după ce, în prima fază, suporterii care deţineau deja un abonament au avut prioritate.

Actualul stadion al lui Atletico Madrid, Vicente Calderon, cu o capacitate de 54.907 de locuri, va fi demolat la finalul sezonului. Noua arenă va putea primi 73.729 de spectatori.

Totuși, presa din Spania scris în trecut că noul stadion ar putea să nu fie gata 100% înaintea startului campionatului viitor, din luna august.

În aceste condiţii, gruparea "rojiblanco" e decisă să nu joace pe un alt stadion vreun meci considerat pe teren propriu şi ia în calcul să solicite Ligii Profesioniste din Spania să o programeze în deplasare în primele două etape ale stagiunii următoare din La Liga.

Marca susţine că Atletico Madrid va primi permisul din partea Consiliului Orașului Madrid de a se muta pe Wanda Metropolitano în septembrie, doar dacă extinderea autostrăzilor și construirea unor noi intersecții în jurul stadionului vor fi gata în șase luni.