• Liga 1: CFR - FCSB (joi, 21:00, Digi Sport 1) şi FCSB - Dinamo (duminică, 20:30, Digi Sport 1)
  • La Liga, Etapa a 6-a: Alaves - Real Madrid (sâmbătă, 17:15, Digi Sport 1) şi Girona - Barcelona (sâmbătă, 21:45, Digi Sport 2) 

VIDEO Sporting Gijon - Real Madrid 2-3. ”Galacticii”, care s-au calificat între timp și în semifinalele UEFA Champions League, în dauna lui Bayern, au moralul ridicat după victoria cu Sporting, din deplasare, mai ales că duminică este programat inegalabilul ”El Clasico”.

Golul victoriei din etapa trecută a fost marcat de Isco, în ultimul minut al partidei. După ce s-a bucurat alături de colegi, mijlocașul blanco a ținut să facă un gest special, către o cameră tv aflată în zonă, pentru a onora astfel o promisiune neștiută la acea vreme.

Pentru Barcelona urmează meciul de campionat cu Real Madrid, din etapa a 33-a din La Liga. Primul El Clasico din 2017 e programat duminică, 23 aprilie, de la ora 21:45, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1.

Jurnaliștii spanioli au aflat, imediat după meci, chiar de la Isco toată povestea. Cu o zi înaintea partidei de la Gijon, fotbaliștii Realului au participat la o sesiune de autografe. Acolo, la un moment dat, a venit și o fetiță, pe numele ei, Manar, care a venit însoțită de părinți. Micuța i-a explicat lui Isco că părinții ei nu aud și l-a rugat pe fotbalist să facă un gest anume dacă va marca.

Iată cum a decurs dialogul dintre Manar și Isco, surprins de reporteri.

Manar: Părinții mei nu aud!
Isco: Ah, da?

Da! Dacă marchezi un gol poți face gestul acesta?
Întreab-o pe mama ta ce înseamnă

Te iubesc!
Ok, mâine...

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT

Imediat după aceea, Manar a stat de vorbă și cu reporterul.

Reporter: Bună, cum te numești?
Manar: Manar

Câți ani ai?
8 ani

Mă uitam la voi și am înțeles că părinții tăi nu aud
Da

Ce i-au cerut lui Isco?
Să facă acest gest dacă marchează.

Ce semnifică gestul?
Te iubesc!

Și ce a spus Isco?
A fost de acord. Va face gestul.

La meci, Isco, care a fost integralist, a reușit să se țină de promisiune, după ce a marcat un nou gol foarte frumos.

”Gestul făcut după gol a fost făcut pentru o fetiță, care a venit ieri la sesiunea de autografe. Părinții ei nu aud și m-a rugat să fac acest semn dacă voi marca. Înseamnă ’Te iubesc!’. M-am gândit la cea mică și l-am făcut”, a spus Isco.